Reviews

Ouders aan het woord
"Wij hebben een zeer fijne ervaring met Nicolette als kindercoach. Het was afwachten wat het coachtraject zou brengen maar wat hebben wij veel geleerd. Onze zoon had vaak driftbuien en boze buien, wij konden daar slecht mee omgaan.
Na gesprekken en sessies bij Nicolette boekten we enorme vooruitgang.
In het begin was het wennen voor ons allemaal. Onze zoon vond het vanaf het begin af aan leuk met de opdrachten en spelletjes die tijdens de sessies gedaan werden. Soms had hij er geen zin in maar lukte het Nicolette altijd wel om hem bij te draaien.

Thuis zijn we aan de slag gegaan met de vele tips en adviezen die Nicolette ons gaf.
Wij gaan nu heel anders met elkaar om en er is veel meer rust in huis.
We begrijpen ons kind beter en hij kan er beter over praten.
Tot op de dag van vandaag doen wij nog veel met de tips van Nicolette.
Wij zijn er erg mee geholpen en zullen haar zeker weer om hulp vragen als dat nodig is."

Ouders van jongen 5 jaar
Click Here
"Voor ons zoontje van 2,5 jaar hebben wij om advies gevraagd in verband met driftbuien en niet willen slapen. Ons oudere zoontje is heel makkelijk dus wij waren dit anders gewend. Wij wisten niet beter en hebben, ondanks onze goede intenties, verkeerd gereageerd op het driftige en dwarse gedrag dat ons jongste zoontje opeens toonde. Al snel waren we gevangen in een negatieve spiraal en wisten er niet meer uit te komen.

Het begon met slecht slapen, 's nachts wakker worden en bijna niet meer stil en getroost kunnen worden. Gevolgd door niet meer naar bed willen gaan en niet alleen in slaap willen vallen. Met als gevolg driftbuien, dwars zijn en het uiten van agressief gedrag tegen zijn grote broer.

Met behulp van een adviesgesprek met Nicolette waarin o.a. opvoedtips werden besproken, voelden wij ons gelijk begrepen en veilig om alle details te vertellen zonder afgekeurd te worden. Binnen een week hadden we al resultaat en was het ons gelukt om de negatieve spiraal te doorbreken. De driftbuien komen af en toe nog terug, maar we hebben vooral een vrolijk kindje terug. Het slapen gaat ook beter, waardoor hij weer genoeg slaapt en beter gestemd is."

Ouders van jongen 2,5 jaar
Click Here
Angst, spanning en onzekerheid. Hoe kun je dit als kind uiten?
Zo zijn we aan het coachtraject begonnen.

Nicolette gaat met enthousiasme en kundigheid aan de slag.
Zo wist zij het vertrouwen van onze dochter direct te krijgen. Stap voor stap kregen
wij nieuwe inzichten. Heel waardevol voor ons én voor onze dochter.
Bedankt!

Ouders van meisje 6 jaar
Click Here
“Nicolette is een hele lieve, geduldige en zorgzame vrouw.
Die precies wist hoe ze mijn dochter kon helpen.”

Moeder van meisje 9 jaar
Click Here
Previous
Next