Over mij

Welkom!
Mijn naam is Nicolette. Ik ben 35 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en dochter.
Al jaren werk ik met kinderen en ouders, wat ik met veel passie en plezier doe.

De eerste jaren na mijn studie, heb ik als pedagogisch medewerker in de gezondheidszorg gewerkt met volwassenen én kinderen die een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben. Naast mijn werk, behaalde ik mijn hbo diploma als ‘Sociaal Pedagogisch Hulpverlener’ in 2010.

Graag wilde ik mij verder ontwikkelen en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging om kinderen te ondersteunen. Deze vond ik bij het werken op een peuterleerplek waar kinderen spelenderwijs leren en worden voorbereid op de basisschool. Het is erg fijn en bijzonder om het jonge kind een plek te bieden waar zij de mogelijkheid hebben om binnen een veilige en leerrijke omgeving spelenderwijs de wereld te ontdekken samen met hun leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd ontstond ook de wens om kinderen met uiteenlopende hulpvragen een extra steuntje in de rug te kunnen bieden door middel van individuele coaching en ouders te kunnen ondersteunen waar nodig.

In het najaar van 2018 startte ik met een erkende hbo opleiding tot kindercoach, deze heb ik succesvol afgerond. Naast mijn werk op de peuterspeelzaal besloot ik vol trots mijn eigen praktijk vanuit huis te starten: ‘Stralenderwijs Kindercoach’. Onze ruime en lichte zolderkamer is ingericht tot een sfeervolle maar rustige praktijkruimte.

Binnen mijn praktijk is ieder kind welkom en zal ik met een open, positieve houding aan de slag gaan om te kijken waar jouw kind hulp bij nodig heeft. Als coach werk ik inlevend, praktisch en ondersteunend. Doordat ik hooggevoelig ben, kan ik goed aansluiten bij een kind en aanvoelen wat hij/zij nodig heeft. Respect, openheid en vertrouwen naar het kind en de ouder(s) toe staan bij mij hoog in het vaandel.

Via het contactformulier kun je mij bereiken om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.