Stralenderwijs

Compleet

€699,-

Stralenderwijs

Plus

€899,-

Stralenderwijs

Inclusief

€1199,-

Aanvullend pakket kiezen
Er bestaat altijd de mogelijkheid om het coachtraject te verlengen met een aanvullend pakket. Er kan gekozen worden voor het extra of complete pakket die o.a. meer coachsessies bevatten én een extra evaluatiegesprek. De kosten voor het start pakket zullen dan in mindering worden gebrachtop de volgende factuur. Dit geldt ook wanneer je na het extra pakket, besluit om voor het complete pakket te gaan. De prijzen van onderstaande coachpakketten zijn inclusief 21% btw.

Vertrouwelijkheid en privacy
Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Vertrouwelijke informatie over de coachsessies wordt alleen gedeeld met de ouder(s) na toestemming van het kind. Overleg of verslaglegging naar derden zal alleen plaatsvinden wanneer de ouders hiervoor toestemming hebben gegeven. Ik ben in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Betaling en afmelding
Na het intakegesprek ontvang je het factuur per mail. Voorafgaand aan de coachsessies wordt het factuur van het coachtraject voldaan. Afmelden voor een coachsessie of gesprek kan tot 24 uur van tevoren zonder kosten. Bij afmelden korter dan 24 uur van tevoren zonder duidelijke aanleiding, zal de gereserveerde tijd extra in rekening worden gebracht.

Vergoeding
Op dit moment is het nog niet mogelijk om de kosten vergoed te krijgen bij de zorgverzekeraar. Wel kun je de gemaakte kosten aangeven bij bijzondere ziektekosten met de jaarlijkse belastingaangifte.